http://chentahurty-emilia.blogspot.com/

Saturday, July 14, 2012

Birthday party si kecik tersayang...

fuhhh,fuhh...,ibu plak tolong blow the candle...eh2, tetibe abaikan intro..kekeke.... u olls, 9 July hari tu Qhadeeja amani dh genap stahun... tp, memandangkn hari keje, kami decide nk celebrate on 13th laajumaat kan. mcm2 dh ibu prepare (ibu yg excited lbh..wajib!) dr godek2 brg2 party kat online shop smpai la g godek mesra mall... ye ah, 1st timer kan...jom i tunjuk kat u olls hasil hari tersebut.. :P


ni cake fantasi ibu.. :P


sweet kan cake ni? tempah kat sorang akak ni..kalo korang berminat, korang leh tgk DI SINI

ni banner pun fantasi ibu.. :p

goodie bag ni pun hasil fantasi ibu ..:p
banner ngan goodie bag ni korang leh tgk KAT SINI

bday girl ngan new car...


Bday girl ngan tatak lulu (kakak nurul)
x banyak ngat gambar yg leh upload dr phone nih (sbb ibu kan krew pd hari tersebut...) byk lam camera...xpe lah ckit2 pun utk santapan dan kenangan kan..

tahun dpn ntah leh ke x nk celebrate, jatuh pd ramadhan... hope amani enjoy ngan party dia, leh jumpe ramai kakak + abang....

untuk Qhadeeja Amani, (ekcelli Nurul Qhadeeja Amani), ibu ngan abah luv u so much, ibu doakan adeq membesar ngan sehat, jd anak yg bijak+solehah+baik +berguna utk keluarga, n semoga tercapai cita2 menjadi Doctor Amani (ni cite2 ibu kot??)heeeeee! last, i love u so much!

2 comments:

  1. bukan main keknyaa..hehe..happy bufday amani :)

    ReplyDelete
  2. hihi, mestilah..ibu kan over!

    ReplyDelete