http://chentahurty-emilia.blogspot.com/

Thursday, March 5, 2015

ulangtahun kembali mengetik jari

Assalamualaikum,

jenuh rasanya berusaha nk masuk sini.dh jd terkial2 lantaran dh lama sgt x hapdet. org tengganu kata "jajor". hikhik.

walahai, kita skrg dh ade 2 handbag, yg ni pun kita xsempat crita kat cni rasanya. dan sekali je crita psl penambahan isi perut.then, lps tu terus diam kan?. kekangan pun hebat, masa pun nan hado! ade sesape nk jual barang sejam dua utk aku? haaahaa.

ok,ok, untuk yg ke sekian kalinya kite jnji nk stay on kat sni. ntah lah sempat ke x kan.. hope for that!
u oll doakan lh jari jemari ini akan terus mengetik di sini. ye lh sbb slalu x terluah mana2 pun apa yg kita rasa. pendam,nangis, pastu gile sorg2.hihi..

ok then, handbag2 kita dh bsr, sorg dh skola.. sorg dh pndai request mcm2 mkn including, capati! haha.


adios amigos fo this time! next jumpa lg..

nota kaki: nk upload gambar handbag2 tp ntah xjumpa lagumana nk buat.wahaha,jajor!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete