http://chentahurty-emilia.blogspot.com/

Thursday, November 11, 2010

Di mana lesen memandu sy??

salam malam jumaat: ngantuk tp nk jugak wat N3 yg ideanye dtg dr puan farah...(senyom2).

~seperti tajuk N3 yg mcm kucing hilang anak (kucing pun kepoh kalo anknye hilang, tp mnusia??siap buang2).

L.E.S.E.N-------------------->di manakah??
hehehe, aku cari lesen aku yg hilang kah?? actually idea nk tulis N3 sal bnde alah ni tibe bile puan farah ngadu dh gagal lg test JPJ hari nih... aduyai..kasi try lg la ye puan... :-)

aku??hikhik, aku dh bolew drive dgn sndirian berhadnye, dh dekat setahun. dlm takot2, dupdap2 mendrivekan WFF tuh, sbnrnye..."aku nggak punye lesen"---------- heh! teruk??

aku pnah nk cuba amik lesen time stdy dulu2 tp, time tu kan mcm zero bab2 drive nih.. gabra la... so, x jd amik.... now, bile dh bolew drive ke sana, ke mari...aku yakin la bolew buat. bak kate kwn baik aku yg sukarela duk sbelah aku jd JPJ pencen. "kalo mcmni cara ko drive, dh bolew dh ni nk amik lesen.." hehe. kmbang semangkuk la kejap....(tp encik somi ttp kate aku lom cekap----nyampah!!)

sape xnk ade lesen???? aku nk sgt, taw. (sbb nnti lg pnjang la lngkah aku). walo kat WFF tu dh tpampang mnde alah nih :

tp, lakonan semata2, ok? hihi... rakyat Mesia yg plg teruk je aku rase aku nih.... xpe2 pasni dh grenti brani nk dating ngan org kat bwh nih, aku sure mmg aku akn dpt la lesennya....cayala!!

hehehe..agk2 diorg nih garang x erk???

korang, nnti aku amik lesen..pastu kite g meronggeng jauh2 taw...(ni la slh satu sbb encik somi x kasi amik lesen)....aku jnji, pas ngadap buku nih :

grenti, akn dpt lesen...so, tggu taw....hihi.


p/s: dedicated to puan farah, cuba lg taw...kenyit2 ckit kat abg JPJ tuh...hihi. :-)

2 comments:

  1. akak...thanx for ur supportive,,..hehehe..nanty mesty akak dapat lesen punyer..1 st try jer...xmcm farah k?heheheee

    ReplyDelete
  2. hehehee...lesen? lmbt lg kot..

    ReplyDelete